SLO

Novice

Novi certificirani telefoni za Microsoft Teams

Datum: 08.01.2019.

Yealink je dodatno razširil strateško sodelovanje z Microsoftom, ki ga je tudi uradno potrdil s certifikacijo treh naprednih konferenčnih modelov (CP960) in namiznih (T58A, T56A) telefonov za delo z najnovejšo generacijo Microsoftovih Teams platform.

Omenjeni modeli so certificirani za delo z različnimi različicami Microsoftovih platform: Teams / Office 365 / Skype for Business, pri čemer se z enostavno nadgradnja strojne programske opreme zagotavlja popolno združljivost z izbrano različico MS platforme. Na ta način partnerjem (integratorjem) in končnim uporabnikom olajšamo postopno migracijo na najnovejše komunikacijske rešitve s pametnim proračunskim načrtovanjem ob zavedanju, da je njihova naložba varna za prihodnje nadgradnje.

Novi DECT modeli SIP-W53P/SIP-W53H

Datum: 14.09.2018.

Brezžični SIP DECT sistem Yealink W53P zagotavlja visoko zmogljivost zaradi česar je idealna izbira za mala, srednja in tudi velika poslovna okolja. V kombinaciji s skupno osmimi telefoni omogoča vrhunsko mobilnost in fleksibilnost z odpravo nepotrebnega ožičenja. Z boljšo učinkovitostjo ta sistem ne podpira samo 8 SIP računov in 8 sočasnih zvez, ampak tudi dodatno pospešuje sam zagon sistema in vzpostavitev povezave, ter skrajšuje čas posodobitev.

S podporo Opus kodeka W53P dosledno zagotavlja profesionalno kakovost zvoka, tako v omrežjih visoke in nizke pasovne širine. Poleg udobja brezžične komunikacije nam ta sistem z večjim številom linij, večjo mobilnosto nudi še veliko funkcij, ki so jih uporabniki že navajeni pri uporabi namiznih SIP telefonov.

Z Yealink RPS storitvijo (Redirection and Provisioning Service) DECT IP telefon W53P podpira učinkovit provisioning in masovni zagon brez veliko truda in časa. Omogoča preprost zagon s funkcijo Zero Touch Provisioning brez zapletenih ročnih nastavitev zaradi česar je idealen tako za zagonske instalacije kot za redno vzdrževanje in nadgradnje z zmanjšanimi stroški in prihrankom časa.